top of page
Etsi tägillä:
Tunnisteita ei vielä ole.

Palladium-kengät ovat tulleet jäädäkseen

Palladium perustettiin vuonna 1920. Yhtiö ei aluksi kuitenkaan valmistanut kenkiä, vaan lentokoneen renkaita - samoista raaka-aineista, kuin yhtiön nykyään valmistamat kengät. Canvas -kangas ja vulkanisoitu kumi ovat nämä raaka-aineet, joista hieman klassisia Converseja muistuttavat Palladium-kengät tehdään.

Ennen toista maailmansotaa lähes jokaisessa eurooppalaisessa lentokoneessa käytettiin Palladiumin kumeja. Kysyntä kuitenkin romahti toisen maailmansodan loputtua, sillä lentokoneille ei ollut enää niin paljoa käyttöä.

Palladium vastasi haasteeseen avaamalla tehtaan Ranskaan ja alkamalla valmistaa laadukkaita kenkiä. Yhtiön strategiset painopistealueet olivat toiminnallisuus, mukavuus ja kestävyys - mistään niistä ei haluttu tinkiä. Taktiikka osoittautui toimivaksi, sillä Ranskan muukalaislegioona totesi Palladium-kenkien olevan erinomaisia ja otti ne joukkojensa käyttöön. Palladiumeja käytettiinkin paljon Pohjois-Afrikassa käydyissä aavikkosodissa.

Klassiset linjaukset, kestävyys ja mukavuus ovat Palladiumin etuja tänä päivänä. 60-vuotta kengänvalmistusta ei ole selvästikään mennyt hukkaan. Päinvastoin, kengät ovat vain parantuneet vuosi vuodelta, vaikka perusmallit ovatkin pysyneet muotoilultaan samankaltaisina. Saavutettu kehitys on teknologian ja materiaalien laadun parantumisen ansiota.

Palladium-kengät ovat tuotettu sinua varten, jotta voisit tutkia ympäristöäsi ne jalassa. Tätä ajatusta tukee myös yhtiön julkaisemat pienet "City Explorers" -videot Youtubeen. Katso video Ranskan Lyonista alta:

bottom of page